Навигатор :
Приватний кабінет:
Электронный каталог: Медведь, Л. М. - Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеці...
Медведь, Л. М. - Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеці...
Книга (аналит. описание)
Автор: Медведь, Л. М.
Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст]. Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеці...
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Медведь, Л. М.
Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст]. Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеці...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Медведь, Л. М.
Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма "Харчові технології та інженерія" ступеня бакалавра [Текст] / Л. М. Медведь // Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст] : матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 242–244 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10671. – На укр. яз.
загальний = Освіта : вища
загальний = Підготовка : фахівців
загальний = Технологія : харчова
Медведь, Л. М.
Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма "Харчові технології та інженерія" ступеня бакалавра [Текст] / Л. М. Медведь // Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст] : матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 242–244 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10671. – На укр. яз.
загальний = Освіта : вища
загальний = Підготовка : фахівців
загальний = Технологія : харчова