лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Офіленко, Н. О. - Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст]

Офіленко, Н. О. - Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст]

Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Автор: Офіленко, Н. О.
Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст]. Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст

На полку На полку


Книга (аналит. описание)

Офіленко, Н. О.
Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст] / Н. О. Офіленко, О. О. Горячова, В. О. Назаренко // Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст] : матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 306–308 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10643. – На укр. яз.


загальний = Ферменти
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : сир


Привязано к:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст]
Нет экз.
Книга

Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст]: матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року)
ПУЕТ, 2019 г.
ISBN 978-966-184-332-4

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку


© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=3.236.241.39)