Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Офіленко, Н. О. - Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст]
Офіленко, Н. О. - Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Офіленко, Н. О.
Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст]. Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Офіленко, Н. О.
Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст]. Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Офіленко, Н. О.
Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст] / Н. О. Офіленко, О. О. Горячова, В. О. Назаренко // Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст] : матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 306–308 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10643. – На укр. яз.
загальний = Ферменти
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : сир
Офіленко, Н. О.
Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст] / Н. О. Офіленко, О. О. Горячова, В. О. Назаренко // Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст] : матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 306–308 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10643. – На укр. яз.
загальний = Ферменти
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : сир