Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності [Текст]
Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності [Текст]
Статья
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності [Текст] / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, Т. С. Листопад // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2017. – № 1 (83). – С. 16–23 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1226. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
загальний = Цінність : харчова
загальний = Технологія : приготування їжі
Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності [Текст] / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, Т. С. Листопад // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2017. – № 1 (83). – С. 16–23 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1226. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
загальний = Цінність : харчова
загальний = Технологія : приготування їжі