Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Impact of high vapor pressure parameters on the microbiological safety of egg omlets in the proce...
Impact of high vapor pressure parameters on the microbiological safety of egg omlets in the proce...
Статья
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Impact of high vapor pressure parameters on the microbiological safety of egg omlets in the proce...
Вплив параметрів процесу обробки яєчних омлетів високим тиском на їх мікробіологічну безпечність
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Impact of high vapor pressure parameters on the microbiological safety of egg omlets in the proce...
Вплив параметрів процесу обробки яєчних омлетів високим тиском на їх мікробіологічну безпечність
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Impact of high vapor pressure parameters on the microbiological safety of egg omlets in the process of treatment [Text] = Вплив параметрів процесу обробки яєчних омлетів високим тиском на їх мікробіологічну безпечність / V. Sukmanov, N. Herman, D. Mironov, A. Palash // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2017. – № 1 (83). – P. 24–36 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1227. – На англ. яз.
загальний = Безпека
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Технологія : зберігання
Impact of high vapor pressure parameters on the microbiological safety of egg omlets in the process of treatment [Text] = Вплив параметрів процесу обробки яєчних омлетів високим тиском на їх мікробіологічну безпечність / V. Sukmanov, N. Herman, D. Mironov, A. Palash // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2017. – № 1 (83). – P. 24–36 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1227. – На англ. яз.
загальний = Безпека
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Технологія : зберігання