Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Офіленко, Н. О. - Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів [Текст]
Офіленко, Н. О. - Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів [Текст]
Статья
Автор: Офіленко, Н. О.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Офіленко, Н. О.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Офіленко, Н. О.
Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів [Текст] / Н. О. Офіленко, А. П. Кайнаш // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2017. – № 1 (83). – С. 68–74 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1232. – На укр. яз.
загальний = Показник
загальний = Ферменти
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Процес : технологічний
загальний = Технологія : Біотехнологія
загальний = Управління : безпечністю
Офіленко, Н. О.
Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів [Текст] / Н. О. Офіленко, А. П. Кайнаш // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2017. – № 1 (83). – С. 68–74 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1232. – На укр. яз.
загальний = Показник
загальний = Ферменти
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Процес : технологічний
загальний = Технологія : Біотехнологія
загальний = Управління : безпечністю