лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Дишкантюк, О. В. - Гастрономічний туризм [Текст]

Дишкантюк, О. В. - Гастрономічний туризм [Текст]

Гастрономічний туризм [Текст]
Доступно
 4 з 4
Книга
Автор: Дишкантюк, О. В.
Гастрономічний туризм [Текст]: підручник
Видавництво: Олді-плюс, 2021 г.
ISBN 978-966-289-463-9

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга

Дишкантюк, О. В.
Гастрономічний туризм [Текст] : підручник / О. В. Дишкантюк, К. В. Власюк. – Херсон : Олді-плюс, 2021. – 136 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-289-463-9.

УДК 338.48-6:641(075.8) Д50

Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кухні народів світу
загальний = Економіка : світова
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Економіка туризму
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Економіка туризму
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Туризм у світі
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Кулінарні тренди та гастрономічний туризм
загальний = Туризм : гастрономічний
Кулінарні тренди
загальний = Туризм : спеціалізований
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кулінарні тренди та гастрономічний туризм
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)

387147 Загальний читальний зал
387148 Навч. абонемент
387149 Навч. абонемент
387150 Навч. абонемент


Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Розвиток гастрономічного туризму в Україні [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дишкантюк, О. В.
Розвиток гастрономічного туризму в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Географія гастрономічного туризму [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дишкантюк, О. В.
Географія гастрономічного туризму [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Гастрономічний туризм як вид туристичної діяльності [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дишкантюк, О. В.
Гастрономічний туризм як вид туристичної діяльності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.83)