Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дишкантюк, О. В. - Гастрономічний туризм [Текст]
Дишкантюк, О. В. - Гастрономічний туризм [Текст]
Книга
Автор: Дишкантюк, О. В.
Гастрономічний туризм [Текст]: підручник
Видавництво: Олді-плюс, 2021 г.
ISBN 978-966-289-463-9
Автор: Дишкантюк, О. В.
Гастрономічний туризм [Текст]: підручник
Видавництво: Олді-плюс, 2021 г.
ISBN 978-966-289-463-9
Книга
Дишкантюк, О. В.
Гастрономічний туризм [Текст] : підручник / О. В. Дишкантюк, К. В. Власюк. – Херсон : Олді-плюс, 2021. – 136 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-289-463-9.
УДК 338.48-6:641(075.8) Д50
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кухні народів світу
загальний = Економіка : світова
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Економіка туризму
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Економіка туризму
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Туризм у світі
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Кулінарні тренди та гастрономічний туризм
загальний = Туризм : гастрономічний
Кулінарні тренди
загальний = Туризм : спеціалізований
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кулінарні тренди та гастрономічний туризм
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
387147 Загальний читальний зал
387148 Навч. абонемент
387149 Навч. абонемент
387150 Навч. абонемент
Дишкантюк, О. В.
Гастрономічний туризм [Текст] : підручник / О. В. Дишкантюк, К. В. Власюк. – Херсон : Олді-плюс, 2021. – 136 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-289-463-9.
УДК 338.48-6:641(075.8) Д50
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кухні народів світу
загальний = Економіка : світова
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Економіка туризму
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Економіка туризму
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Туризм у світі
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Кулінарні тренди та гастрономічний туризм
загальний = Туризм : гастрономічний
Кулінарні тренди
загальний = Туризм : спеціалізований
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кулінарні тренди та гастрономічний туризм
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
387147 Загальний читальний зал
387148 Навч. абонемент
387149 Навч. абонемент
387150 Навч. абонемент