лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів [Текст]

Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів [Текст]

Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів [Текст]
Немає прим.
Статья
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

повний текст

На полку На полку


Статья

Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів [Текст] / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко, А. Б. Бородай, [та ін.] // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2020. – № 1 (96). – С. 22–29 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1802. – На укр. яз.


загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
загальний = Технологія : інноваційна


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки"
Немає прим.
Выпуск

Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки" № 1 (96)
2020 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.80)