Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів [Текст]
Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів [Текст]
Статья
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів [Текст] / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко, А. Б. Бородай, [та ін.] // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2020. – № 1 (96). – С. 22–29 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1802. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
загальний = Технологія : інноваційна
Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів [Текст] / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко, А. Б. Бородай, [та ін.] // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2020. – № 1 (96). – С. 22–29 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1802. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
загальний = Технологія : інноваційна