Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Investigation of the physicochemical, organoleptic and dietary properties of trout fermented saus...
Investigation of the physicochemical, organoleptic and dietary properties of trout fermented saus...
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. Investigation of the physicochemical, organoleptic and dietary properties of trout fermented saus...
Дослідження фізико-хімічних, органолептичних та дієтичних властивостей ковбас з ферментованої форелі
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. Investigation of the physicochemical, organoleptic and dietary properties of trout fermented saus...
Дослідження фізико-хімічних, органолептичних та дієтичних властивостей ковбас з ферментованої форелі
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Investigation of the physicochemical, organoleptic and dietary properties of trout fermented sausages [Text] = Дослідження фізико-хімічних, органолептичних та дієтичних властивостей ковбас з ферментованої форелі / A. Sadeghi, V. Hakimzadeh, Esmaeil Ataye Salehi, H. Rashidi // Харчова наука і технологія. – 2021. – Т. 15, вип. 1. – P. 101–107 . – The same [Electronic resource]. - Access mode: Local network PUET. – На англ. яз.
загальний = Дослідження
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Властивість
Investigation of the physicochemical, organoleptic and dietary properties of trout fermented sausages [Text] = Дослідження фізико-хімічних, органолептичних та дієтичних властивостей ковбас з ферментованої форелі / A. Sadeghi, V. Hakimzadeh, Esmaeil Ataye Salehi, H. Rashidi // Харчова наука і технологія. – 2021. – Т. 15, вип. 1. – P. 101–107 . – The same [Electronic resource]. - Access mode: Local network PUET. – На англ. яз.
загальний = Дослідження
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Властивість