Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сивній, І. - Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та к...
Сивній, І. - Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та к...
Автореферат/Диссертация
Автор: Сивній, І.
Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та к...: автореф. дис … канд. техн. наук : 05.18.01
Видавництво: Нац. ун-т харч. технологій, 2020 г.
ISBN відсутній
Автор: Сивній, І.
Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та к...: автореф. дис … канд. техн. наук : 05.18.01
Видавництво: Нац. ун-т харч. технологій, 2020 г.
ISBN відсутній
Автореферат
Сивній, І.
Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та камеді геллану [Текст] : автореф. дис … канд. техн. наук : 05.18.01 / І. Сивній. – Київ : Нац. ун-т харч. технологій, 2020. – 21 с. – На укр. яз.
УДК 664.685.6 С34
загальний = Технологія : харчова
2095/АД Читальний зал для науковців
Сивній, І.
Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та камеді геллану [Текст] : автореф. дис … канд. техн. наук : 05.18.01 / І. Сивній. – Київ : Нац. ун-т харч. технологій, 2020. – 21 с. – На укр. яз.
УДК 664.685.6 С34
загальний = Технологія : харчова
2095/АД Читальний зал для науковців