Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Гніцевич, В. А. - Обгрунтування термінів зберігання та вивчення показників безпеки напівфабрикату на основі печериц...
Гніцевич, В. А. - Обгрунтування термінів зберігання та вивчення показників безпеки напівфабрикату на основі печериц...
Статья
Автор: Гніцевич, В. А.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Обгрунтування термінів зберігання та вивчення показників безпеки напівфабрикату на основі печериц...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Гніцевич, В. А.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Обгрунтування термінів зберігання та вивчення показників безпеки напівфабрикату на основі печериц...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування термінів зберігання та вивчення показників безпеки напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза [Текст] / В. А. Гніцевич, А. В. Слащева, Н. С. Чехова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2011. – № 1 (52). – С. 128–131 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/953. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Показник
загальний = Безпека
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування термінів зберігання та вивчення показників безпеки напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза [Текст] / В. А. Гніцевич, А. В. Слащева, Н. С. Чехова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2011. – № 1 (52). – С. 128–131 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/953. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Показник
загальний = Безпека
загальний = Продукти (харчування) : функціональні