Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шевчук, Л. П. - Облік і контроль використання ресурсів підприємств ресторанного бізнесу за допомогою системи R-Ke...
Шевчук, Л. П. - Облік і контроль використання ресурсів підприємств ресторанного бізнесу за допомогою системи R-Ke...
Статья
Автор: Шевчук, Л. П.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки. Облік і контроль використання ресурсів підприємств ресторанного бізнесу за допомогою системи R-Ke...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шевчук, Л. П.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки. Облік і контроль використання ресурсів підприємств ресторанного бізнесу за допомогою системи R-Ke...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Шевчук, Л. П.
Облік і контроль використання ресурсів підприємств ресторанного бізнесу за допомогою системи R-Keeper [Текст] / Л. П. Шевчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки. – 2011. – № 2. – С. 96–100. – На укр. яз.
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Контроль
загальний = Управління : ресурсами
загальний = Система
Шевчук, Л. П.
Облік і контроль використання ресурсів підприємств ресторанного бізнесу за допомогою системи R-Keeper [Текст] / Л. П. Шевчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки. – 2011. – № 2. – С. 96–100. – На укр. яз.
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Контроль
загальний = Управління : ресурсами
загальний = Система