Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Безусов, А. Т. - Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів [Текст]
Безусов, А. Т. - Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів [Текст]
Статья
Автор: Безусов, А. Т.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. Технічні науки. Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Безусов, А. Т.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. Технічні науки. Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Безусов, А. Т.
Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів [Текст] / А. Т. Безусов, Л. П. Холодний // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. Технічні науки. – 2010. – № 1 (46). – С. 147–152 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/926. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Стерилізація
загальний = Обробка : теплова
Безусов, А. Т.
Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів [Текст] / А. Т. Безусов, Л. П. Холодний // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. Технічні науки. – 2010. – № 1 (46). – С. 147–152 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/926. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Стерилізація
загальний = Обробка : теплова