Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Наукові принципи створення харчових продуктів із заданими характеристиками якості та безпечності ...
Наукові принципи створення харчових продуктів із заданими характеристиками якості та безпечності ...
Статья
Автор:
Стандартизація. Сертифікація. Якість. Наукові принципи створення харчових продуктів із заданими характеристиками якості та безпечності ...
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Стандартизація. Сертифікація. Якість. Наукові принципи створення харчових продуктів із заданими характеристиками якості та безпечності ...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Наукові принципи створення харчових продуктів із заданими характеристиками якості та безпечності [Текст] / Л. Ю. Філіпова, Н. А. Ракуленко, Л. І. Зубарева, А. А. Крохальова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. – 2020. – № 6. – С. 39–43 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Принцип
загальний = Харчування : дитяче
загальний = Якість
загальний = Управління : безпечністю
Наукові принципи створення харчових продуктів із заданими характеристиками якості та безпечності [Текст] / Л. Ю. Філіпова, Н. А. Ракуленко, Л. І. Зубарева, А. А. Крохальова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. – 2020. – № 6. – С. 39–43 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Принцип
загальний = Харчування : дитяче
загальний = Якість
загальний = Управління : безпечністю