Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магн...
Капліна, Т. В. - Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магн...
Автореферат/Диссертация
Автор: Капліна, Т. В.
Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магн...: Автореферат дис.
Видавництво: ХДАТОХ, 2001 г.
ISBN відсутній
Автор: Капліна, Т. В.
Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магн...: Автореферат дис.
Видавництво: ХДАТОХ, 2001 г.
ISBN відсутній
Автореферат
36.83 К20
Капліна, Т. В.
Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі + [Електрон. ресурс] : Автореферат дис. / Т. В. Капліна. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 19 с. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
ББК 36.83 К20
загальний = Виробництво : хлібопекарне
Читальний зал для науковців
бр.7166 Читальний зал для науковців
36.83 К20
Капліна, Т. В.
Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі + [Електрон. ресурс] : Автореферат дис. / Т. В. Капліна. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 19 с. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
ББК 36.83 К20
загальний = Виробництво : хлібопекарне
Читальний зал для науковців
бр.7166 Читальний зал для науковців