Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Effect of selected parameters on sectional expansion index and bulk density during the extrusion ...
Effect of selected parameters on sectional expansion index and bulk density during the extrusion ...
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. Effect of selected parameters on sectional expansion index and bulk density during the extrusion ...
Вплив вибраних параметрів на індекс розширення екструдату на насипну щільність під час екструзії крупки з нуту
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. Effect of selected parameters on sectional expansion index and bulk density during the extrusion ...
Вплив вибраних параметрів на індекс розширення екструдату на насипну щільність під час екструзії крупки з нуту
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Effect of selected parameters on sectional expansion index and bulk density during the extrusion of chickpea instant semolina [Text] = Вплив вибраних параметрів на індекс розширення екструдату на насипну щільність під час екструзії крупки з нуту / T. Angelova, Zh. Goranova, T. Petrova, N. Penov // Харчова наука і технологія. – 2021. – Т. 15, вип. 2. – P. 79–84. – На англ. яз.
загальний = Технологія : харчова
загальний = Переробка
загальний = Овочі : нут
загальний = Безпека : продовольча
Effect of selected parameters on sectional expansion index and bulk density during the extrusion of chickpea instant semolina [Text] = Вплив вибраних параметрів на індекс розширення екструдату на насипну щільність під час екструзії крупки з нуту / T. Angelova, Zh. Goranova, T. Petrova, N. Penov // Харчова наука і технологія. – 2021. – Т. 15, вип. 2. – P. 79–84. – На англ. яз.
загальний = Технологія : харчова
загальний = Переробка
загальний = Овочі : нут
загальний = Безпека : продовольча