лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]

Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]

Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]
Немає прим.
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]
Використання свіжих картопляних очисток у виробництві екструдованої кормової добавки
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe] = Використання свіжих картопляних очисток у виробництві екструдованої кормової добавки / B. Iegorov, O. Tsiundyk, A. Lapinska, L. Fihurska // Харчова наука і технологія. – 2021. – Т. 15, вип. 2. – P. 85–92. – На англ. яз.


Загальний = Показник
Загальний = Переробка : овочів
Загальний = Овочі : картопля
Загальний = Склад : хімічний
Загальний = Виробництво : кормів
Загальний = Властивість
Загальний = Технологія : харчова
Відходи : харчових виробництв


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Харчова наука і технологія
Немає прим.
Выпуск

Харчова наука і технологія Т. 15, вип. 2
2021 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.88)