лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...

Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...

Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...
Немає прим.
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...
Регулювання структурно-механічних властивостей суспензії гриба шиїтаке як об'єкта розпилювального сушіння
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object of spray drying [Text] = Регулювання структурно-механічних властивостей суспензії гриба шиїтаке як об'єкта розпилювального сушіння / T. Turchyna, E. Zhukotskyi, L. Avdieieva, H. Dekusha // Харчова наука і технологія. – 2021. – Т. 15, вип. 2. – P. 133–142. – На англ. яз.


загальний = Властивість
загальний = Переробка : грибів
загальний = Обробка : теплова
загальний = Технологія : харчова


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Харчова наука і технологія
Немає прим.
Выпуск

Харчова наука і технологія Т. 15, вип. 2
2021 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.170)