лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технол...

Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технол...

Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технол...
Немає прим.
Книга
Автор:
Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технол...
Видавництво: ПУЕТ, 2021 г.
ISBN відсутній

повний текст

На полку На полку


Книга

Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра, освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» ступеня бакалавра [Електронний ресурс] / Ю. В. Левченко, О. М. Горобець, Ю. Г. Наконечна, В. Ф. Гончаренко. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 11 c. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.


загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Практика : виробнича
загальний = Технологія : харчова
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Ресторанний кейтеринг



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.83)