Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Кулінарна етнологія та гас...
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Кулінарна етнологія та гас...
Книга
Автор:
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Кулінарна етнологія та гас...
Видавництво: ПУЕТ, 2021 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Кулінарна етнологія та гас...
Видавництво: ПУЕТ, 2021 г.
ISBN відсутній
Книга
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм» освітня програма «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» «Харчові технології» спеціальність 181 Харчові технології галузь знань 18 Виробництво та технології ступінь вищої освіти бакалавр, молодший бакалавр [Електронний ресурс] / уклад. Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 45 с. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм» освітня програма «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» «Харчові технології» спеціальність 181 Харчові технології галузь знань 18 Виробництво та технології ступінь вищої освіти бакалавр, молодший бакалавр [Електронний ресурс] / уклад. Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 45 с. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія