Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бородай, А. Б. - Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної р...
Бородай, А. Б. - Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної р...
Книга
Автор: Бородай, А. Б.
Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної р...
Видавництво: ПУЕТ, 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Бородай, А. Б.
Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної р...
Видавництво: ПУЕТ, 2021 г.
ISBN відсутній
Книга
Бородай, А. Б.
Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня бакалавра, молодшого бакалавра [Електронний ресурс] / А. Б. Бородай, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 60 с. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Технологія : харчова
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Культура харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Культура харчування
Бородай, А. Б.
Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня бакалавра, молодшого бакалавра [Електронний ресурс] / А. Б. Бородай, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 60 с. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Технологія : харчова
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Культура харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Культура харчування