Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Sydorenko, O. - Qualimetry of innovative products with the addition of the shrimp Palaemon adspersus [Text]
Sydorenko, O. - Qualimetry of innovative products with the addition of the shrimp Palaemon adspersus [Text]
Статья
Автор: Sydorenko, O.
Харчова наука і технологія. Qualimetry of innovative products with the addition of the shrimp Palaemon adspersus [Text]
Кваліметрія інноваційних продуктів з додаванням креветки Palaemon adspersus
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Sydorenko, O.
Харчова наука і технологія. Qualimetry of innovative products with the addition of the shrimp Palaemon adspersus [Text]
Кваліметрія інноваційних продуктів з додаванням креветки Palaemon adspersus
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Sydorenko, O.
Qualimetry of innovative products with the addition of the shrimp Palaemon adspersus [Text] = Кваліметрія інноваційних продуктів з додаванням креветки Palaemon adspersus / O. Sydorenko, O. Petrova // Харчова наука і технологія. – 2021. – Т. 15, вип. 3. – P. 133–142 . – The same [Electronic resource]. - Access mode: Local network PUET. – На англ. яз.
загальний = Кваліметрія
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Технологія : харчова
загальний = Показник : якості
Sydorenko, O.
Qualimetry of innovative products with the addition of the shrimp Palaemon adspersus [Text] = Кваліметрія інноваційних продуктів з додаванням креветки Palaemon adspersus / O. Sydorenko, O. Petrova // Харчова наука і технологія. – 2021. – Т. 15, вип. 3. – P. 133–142 . – The same [Electronic resource]. - Access mode: Local network PUET. – На англ. яз.
загальний = Кваліметрія
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Технологія : харчова
загальний = Показник : якості