Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Kaplina, T. V. - Kinetics of Heating of Cake Products With Pumpkin Seeds and Buckwheat Flour [Electronic resource]
Kaplina, T. V. - Kinetics of Heating of Cake Products With Pumpkin Seeds and Buckwheat Flour [Electronic resource]
Статья
Автор: Kaplina, T. V.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Kinetics of Heating of Cake Products With Pumpkin Seeds and Buckwheat Flour [Electronic resource]
Кінетика прогріву кексових виробів із гарбузовим насінням і гречаним борошном
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Kaplina, T. V.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Kinetics of Heating of Cake Products With Pumpkin Seeds and Buckwheat Flour [Electronic resource]
Кінетика прогріву кексових виробів із гарбузовим насінням і гречаним борошном
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Kaplina, T. V.
Kinetics of Heating of Cake Products With Pumpkin Seeds and Buckwheat Flour [Electronic resource] = Кінетика прогріву кексових виробів із гарбузовим насінням і гречаним борошном / T. V. Kaplina, V. M. Stolyrchuk, S. O. Dudnyk // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2021. – № 1. – P. 42–46 . – Access mode: http://puet.poltava.ua/index.php/technical/article/view/90/82. – На англ. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Цінність : харчова
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Технологія : харчова
Kaplina, T. V.
Kinetics of Heating of Cake Products With Pumpkin Seeds and Buckwheat Flour [Electronic resource] = Кінетика прогріву кексових виробів із гарбузовим насінням і гречаним борошном / T. V. Kaplina, V. M. Stolyrchuk, S. O. Dudnyk // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2021. – № 1. – P. 42–46 . – Access mode: http://puet.poltava.ua/index.php/technical/article/view/90/82. – На англ. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Цінність : харчова
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Технологія : харчова