Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Любич, В. В. - Формування кулінарної якості хліба з борошном гарбузовим різних сортів [Електронний ресурс]
Любич, В. В. - Формування кулінарної якості хліба з борошном гарбузовим різних сортів [Електронний ресурс]
Статья
Автор: Любич, В. В.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Формування кулінарної якості хліба з борошном гарбузовим різних сортів [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Любич, В. В.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Формування кулінарної якості хліба з борошном гарбузовим різних сортів [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Любич, В. В.
Формування кулінарної якості хліба з борошном гарбузовим різних сортів [Електронний ресурс] / В. В. Любич, В. В. Желєзна, В. В. Новіков // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2022. – № 2. – С. 5–10 . – Режим доступу: http://puet.poltava.ua/index.php/technical/article/view/134/126. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Якість : продукції
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Технологія : інноваційна
Любич, В. В.
Формування кулінарної якості хліба з борошном гарбузовим різних сортів [Електронний ресурс] / В. В. Любич, В. В. Желєзна, В. В. Новіков // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2022. – № 2. – С. 5–10 . – Режим доступу: http://puet.poltava.ua/index.php/technical/article/view/134/126. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Якість : продукції
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Технологія : інноваційна