Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Розробка технології рибних січених напівфабрикатів з рослинними збагачувачами [Електронний ресурс]
Розробка технології рибних січених напівфабрикатів з рослинними збагачувачами [Електронний ресурс]
Статья
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Розробка технології рибних січених напівфабрикатів з рослинними збагачувачами [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Розробка технології рибних січених напівфабрикатів з рослинними збагачувачами [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Розробка технології рибних січених напівфабрикатів з рослинними збагачувачами [Електронний ресурс] / А. М. Гередчук, В. М. Пасічний, Ю. А. Мацук, В. С. Костенко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2022. – № 2. – С. 31–35 . – Режим доступу: http://puet.poltava.ua/index.php/technical/article/view/138/130. – На укр. яз.
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Технологія : харчова
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Домішок : харчовий
Розробка технології рибних січених напівфабрикатів з рослинними збагачувачами [Електронний ресурс] / А. М. Гередчук, В. М. Пасічний, Ю. А. Мацук, В. С. Костенко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2022. – № 2. – С. 31–35 . – Режим доступу: http://puet.poltava.ua/index.php/technical/article/view/138/130. – На укр. яз.
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Технологія : харчова
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Домішок : харчовий