Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Офіленко, Н. О. - Аналіз показників якості нових видів халви з використанням дескриптивного методу оцінки [Електрон...
Офіленко, Н. О. - Аналіз показників якості нових видів халви з використанням дескриптивного методу оцінки [Електрон...
Статья
Автор: Офіленко, Н. О.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Аналіз показників якості нових видів халви з використанням дескриптивного методу оцінки [Електрон...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Офіленко, Н. О.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Аналіз показників якості нових видів халви з використанням дескриптивного методу оцінки [Електрон...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Офіленко, Н. О.
Аналіз показників якості нових видів халви з використанням дескриптивного методу оцінки [Електронний ресурс] / Н. О. Офіленко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2023. – № 3. – С. 22–27 . – Режим доступу: http://puet.poltava.ua/index.php/technical/article/view/230/217. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : халва
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Показник : якості
загальний = Метод : оцінки
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Технологія : харчова
Офіленко, Н. О.
Аналіз показників якості нових видів халви з використанням дескриптивного методу оцінки [Електронний ресурс] / Н. О. Офіленко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2023. – № 3. – С. 22–27 . – Режим доступу: http://puet.poltava.ua/index.php/technical/article/view/230/217. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : халва
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Показник : якості
загальний = Метод : оцінки
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Технологія : харчова