Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сирохман, І. В. - Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) [Електронний ресурс]
Сирохман, І. В. - Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) [Електронний ресурс]
Книга
Автор: Сирохман, І. В.
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) [Електронний ресурс]: підручник
Видавництво: Вид-во Львів. торгов.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Сирохман, І. В.
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) [Електронний ресурс]: підручник
Видавництво: Вид-во Львів. торгов.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман, І. В.
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) [Електронний ресурс] : підручник / І. В. Сирохман, О. І. Гирка, М.-М. В. Калимон. – Львів : Вид-во Львів. торгов.-екон. ун-ту, 2019. – 396 с. – Режим доступу: https://ec.europa.eu/food/safety/general_food_law_en: (дата звернення: 24.06.2024) - Назва з екрана . – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Товарні аспекти якості продукції
Сирохман, І. В.
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) [Електронний ресурс] : підручник / І. В. Сирохман, О. І. Гирка, М.-М. В. Калимон. – Львів : Вид-во Львів. торгов.-екон. ун-ту, 2019. – 396 с. – Режим доступу: https://ec.europa.eu/food/safety/general_food_law_en: (дата звернення: 24.06.2024) - Назва з екрана . – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Товарні аспекти якості продукції