Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів [Текст]
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів [Текст]
Книга
Автор:
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів [Текст]: практ. посібник
Видавництво: ПУЕТ, 2020 г.
ISBN відсутній
Автор:
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів [Текст]: практ. посібник
Видавництво: ПУЕТ, 2020 г.
ISBN відсутній
Книга
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів [Текст] : практ. посібник / А. С. Ткаченко, Ю. О. Басова, О. О. Горячова, та ін. ; за заг. ред. А. С. Ткаченко. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 137 с. + Електрон. Зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 339.13:664.696]:006.35(100)HACCP(076) В80
Загальний = Продукти (харчування)
Загальний = Система : стандартів
Загальний = Стандарт : товарів
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : НАССР-дослідження операторів ринку
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Організація НАССАР на підприємствах
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР
387671 Загальний читальний зал
387672 Навч. абонемент
387673 Навч. абонемент
387674 Навч. абонемент
387675 Навч. абонемент
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів [Текст] : практ. посібник / А. С. Ткаченко, Ю. О. Басова, О. О. Горячова, та ін. ; за заг. ред. А. С. Ткаченко. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 137 с. + Електрон. Зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 339.13:664.696]:006.35(100)HACCP(076) В80
Загальний = Продукти (харчування)
Загальний = Система : стандартів
Загальний = Стандарт : товарів
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : НАССР-дослідження операторів ринку
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Організація НАССАР на підприємствах
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР
387671 Загальний читальний зал
387672 Навч. абонемент
387673 Навч. абонемент
387674 Навч. абонемент
387675 Навч. абонемент



![Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів [Текст]](/opacunicode/img/doctypes/book.gif)
Заказать
На полку