лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів [Текст]

Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів [Текст]

Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів [Текст]
Доступно
 5 з 5
Книга
Автор:
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів [Текст]: практ. посібник
Видавництво: ПУЕТ, 2020 г.
ISBN відсутній

повний текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга

Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів [Текст] : практ. посібник / А. С. Ткаченко, Ю. О. Басова, О. О. Горячова, та ін. ; за заг. ред. А. С. Ткаченко. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 137 с. + Електрон. Зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.

УДК 339.13:664.696]:006.35(100)HACCP(076) В80

Загальний = Продукти (харчування)
Загальний = Система : стандартів
Загальний = Стандарт : товарів
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : НАССР-дослідження операторів ринку
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Організація НАССАР на підприємствах
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР

387671 Загальний читальний зал
387672 Навч. абонемент
387673 Навч. абонемент
387674 Навч. абонемент
387675 Навч. абонемент



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.84)