Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР [Електронний ресурс]
Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР [Електронний ресурс]
Книга
Автор:
Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР [Електронний ресурс]: навч. посібник
Видавництво: Світ книг, 2021 г.
ISBN відсутній
Автор:
Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР [Електронний ресурс]: навч. посібник
Видавництво: Світ книг, 2021 г.
ISBN відсутній
Книга
Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. П. Головко, І. Г. Власенко, Т. М. Головко, Т. В. Семко. – Харків : Світ книг, 2021. – 304 с. – Режим доступу: https://repo.btu.kharkov.ua/bitstream/123456789/33891/1/NP_Tekhnolohiya%20moloka_NASSR_21.pdf: (дата звернення: 01.08.2024) - Назва з екрана. – На укр. яз.
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Технологія : харчова
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : НАССР-дослідження операторів ринку
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Технологічна експертиза продовольчої сировини та харчової продукції
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Організація НАССАР на підприємствах
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР
Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. П. Головко, І. Г. Власенко, Т. М. Головко, Т. В. Семко. – Харків : Світ книг, 2021. – 304 с. – Режим доступу: https://repo.btu.kharkov.ua/bitstream/123456789/33891/1/NP_Tekhnolohiya%20moloka_NASSR_21.pdf: (дата звернення: 01.08.2024) - Назва з екрана. – На укр. яз.
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Технологія : харчова
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : НАССР-дослідження операторів ринку
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Технологічна експертиза продовольчої сировини та харчової продукції
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Організація НАССАР на підприємствах
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР