Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Давидова, О. Ю. - Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс]
Давидова, О. Ю. - Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс]
Книга
Автор: Давидова, О. Ю.
Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс]: підручник
Видавництво: Харк. нац. ун-т міськ. господ-ва імені О. М.. Бекетова, 2024 г.
ISBN відсутній
Автор: Давидова, О. Ю.
Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс]: підручник
Видавництво: Харк. нац. ун-т міськ. господ-ва імені О. М.. Бекетова, 2024 г.
ISBN відсутній
Книга
Давидова, О. Ю.
Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] : підручник / О. Ю. Давидова, О. П. Колонтаєвський, І. В. Сегеда. – Харків : Харк. нац. ун-т міськ. господ-ва імені О. М. Бекетова, 2024. – 234 с. – Режим доступу: http://eprints.kname.edu.ua/65100/1/2023%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%203%D0%9F%20%D0%93%D1%96%D0%B3%20%D1%96%20%D0%A1%D0%B0%D0%BD%20%D0%B2%20%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D1%83%D0%B7%D1%96%20%D0%BF%D1%96%D0%B4%D1%80%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA%281%29.pdf: (дата звернення: 02.08.2024) - Назва з екрана . – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Основи фізіології та гігієни харчування
загальний = Гігієна
загальний = Санітарія
спеціальний = Рекомендованная литература : Кафедра : Кафедра технології і організації ресторанного господарства : Дисципліна : Санітарія і гігієна підприємств ресторанного господарства
Давидова, О. Ю.
Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] : підручник / О. Ю. Давидова, О. П. Колонтаєвський, І. В. Сегеда. – Харків : Харк. нац. ун-т міськ. господ-ва імені О. М. Бекетова, 2024. – 234 с. – Режим доступу: http://eprints.kname.edu.ua/65100/1/2023%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%203%D0%9F%20%D0%93%D1%96%D0%B3%20%D1%96%20%D0%A1%D0%B0%D0%BD%20%D0%B2%20%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D1%83%D0%B7%D1%96%20%D0%BF%D1%96%D0%B4%D1%80%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA%281%29.pdf: (дата звернення: 02.08.2024) - Назва з екрана . – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Основи фізіології та гігієни харчування
загальний = Гігієна
загальний = Санітарія
спеціальний = Рекомендованная литература : Кафедра : Кафедра технології і організації ресторанного господарства : Дисципліна : Санітарія і гігієна підприємств ресторанного господарства