Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса (у схемах і таблицях) [Електронний рес...
Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса (у схемах і таблицях) [Електронний рес...
Книга
Автор:
Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса (у схемах і таблицях) [Електронний рес...: навч. посібник
Видавництво: ДБТУ, 2023 г.
ISBN відсутній
Автор:
Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса (у схемах і таблицях) [Електронний рес...: навч. посібник
Видавництво: ДБТУ, 2023 г.
ISBN відсутній
Книга
Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко. – Харків : ДБТУ, 2023. – 204 с. – Режим доступу: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35365: (дата звернення: 13.09.2024) - Назва з екрана. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Технології зберігання товарів
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Інноваційний інженіринг м'ясопереробних підприємств
загальний = Технологія : консервування
Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко. – Харків : ДБТУ, 2023. – 204 с. – Режим доступу: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35365: (дата звернення: 13.09.2024) - Назва з екрана. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Технології зберігання товарів
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Інноваційний інженіринг м'ясопереробних підприємств
загальний = Технологія : консервування