Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Влияние крахмальных сиропов на структурно-реологические свойства помадных конфетных масс [Текст]
Влияние крахмальных сиропов на структурно-реологические свойства помадных конфетных масс [Текст]
Статья
Автор:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Влияние крахмальных сиропов на структурно-реологические свойства помадных конфетных масс [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Влияние крахмальных сиропов на структурно-реологические свойства помадных конфетных масс [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Влияние крахмальных сиропов на структурно-реологические свойства помадных конфетных масс [Текст] / Е. Иоргачева, Л. Гордиенко, В. Толстых, В. Герасименко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N11. – С.11-12. – На рус. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : сироп
загальний = Процес (технологічний)
Влияние крахмальных сиропов на структурно-реологические свойства помадных конфетных масс [Текст] / Е. Иоргачева, Л. Гордиенко, В. Толстых, В. Герасименко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N11. – С.11-12. – На рус. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : сироп
загальний = Процес (технологічний)