лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Влияние крахмальных сиропов на структурно-реологические свойства помадных конфетных масс [Текст]

Влияние крахмальных сиропов на структурно-реологические свойства помадных конфетных масс [Текст]

Влияние крахмальных сиропов на структурно-реологические свойства помадных конфетных масс [Текст]
Немає прим.
Статья
Автор:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Влияние крахмальных сиропов на структурно-реологические свойства помадных конфетных масс [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Влияние крахмальных сиропов на структурно-реологические свойства помадных конфетных масс [Текст] / Е. Иоргачева, Л. Гордиенко, В. Толстых, В. Герасименко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N11. – С.11-12. – На рус. яз.


загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : сироп
загальний = Процес (технологічний)


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Немає прим.
Выпуск

Хлібопекарська і кондитерська промисловість України: Журнал N11
РВЦ "ЗіХ", 2008 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.88)