лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Доманцевич, Н. I. - Основи стандартизації, метрології та управління якістю

Доманцевич, Н. I. - Основи стандартизації, метрології та управління якістю

Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Доступно
 124 из 124
Книга
Автор: Доманцевич, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Навч. посібник
Видавництво: НМЦ Укоопосвіта, 1997 г.
ISBN відсутній

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
65.291.823.2я73 Д66

Доманцевич, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю : Навч. посібник / Н. I. Доманцевич, Б. П. Яцишин, І. С. Полікарпов. – Москва; Москва; Москва; Москва; Москва : НМЦ Укоопосвіта, 1997. – 219 с. : 3.90.

ББК 65.291.823.2я73 Д66

загальний = Техніка і технічні науки в цілому : Стандартизація, нормалізація, установлення технічних умов
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базовая часть : Стандартизація,сертифікація, метрологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Сертифікація та ліцензування продукції та послуг ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Стандартизація та сертифікація продукції та послуг

Навч. абонемент
295357 Навч. абонемент
295362 Навч. абонемент
295363 Навч. абонемент
295364 Навч. абонемент
295365 Навч. абонемент
295366 Навч. абонемент
295367 Навч. абонемент
295368 Навч. абонемент
295369 Навч. абонемент
295370 Навч. абонемент
295372 Навч. абонемент
295373 Навч. абонемент
295375 Навч. абонемент
295376 Навч. абонемент
295361 ЧЗ1
295371 ЧЗ1
295360 ЧЗ3



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.212.96.86)