Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Schaetzing, Edgar E. - Qualitatssicherung in Hotellerie und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E. - Qualitatssicherung in Hotellerie und Gastronomie
Книга
Автор: Schaetzing, Edgar E.
Qualitatssicherung in Hotellerie und Gastronomie: Ein Leitfaden fur Qualitatsverbesserungen, Qualitatsuberprufung und Qualitatssicherung im Gastgewerbe
Видавництво: Hugo Matthaes Druckerei und Verlag GmbH & Co. KG, 1987 г.
ISBN 3-87516-083-5
Автор: Schaetzing, Edgar E.
Qualitatssicherung in Hotellerie und Gastronomie: Ein Leitfaden fur Qualitatsverbesserungen, Qualitatsuberprufung und Qualitatssicherung im Gastgewerbe
Видавництво: Hugo Matthaes Druckerei und Verlag GmbH & Co. KG, 1987 г.
ISBN 3-87516-083-5
Книга
65.441(4Нім) Ш-52
Schaetzing, Edgar E.
Qualitatssicherung in Hotellerie und Gastronomie : Ein Leitfaden fur Qualitatsverbesserungen, Qualitatsuberprufung und Qualitatssicherung im Gastgewerbe / Edgar E. Schaetzing. – Stuttgart : Hugo Matthaes Druckerei und Verlag GmbH & Co. KG, 1987. – 194 с. – Обеспечение качества в гостиничном деле и гастрономии (приготовлении пищи) Эдгар Э. Шэтцинг. – На нем. яз. – ISBN 3-87516-083-5.
ББК 65.441(4Нім) Ш-52
загальний = Філологічні науки : Мовознавство : Мови світу : Німецька мова
загальний = Економіка Німеччини
загальний = Господарство : житлово-комунальне
загальний = Економіка : господарства
283573 Наук. абонемент
65.441(4Нім) Ш-52
Schaetzing, Edgar E.
Qualitatssicherung in Hotellerie und Gastronomie : Ein Leitfaden fur Qualitatsverbesserungen, Qualitatsuberprufung und Qualitatssicherung im Gastgewerbe / Edgar E. Schaetzing. – Stuttgart : Hugo Matthaes Druckerei und Verlag GmbH & Co. KG, 1987. – 194 с. – Обеспечение качества в гостиничном деле и гастрономии (приготовлении пищи) Эдгар Э. Шэтцинг. – На нем. яз. – ISBN 3-87516-083-5.
ББК 65.441(4Нім) Ш-52
загальний = Філологічні науки : Мовознавство : Мови світу : Німецька мова
загальний = Економіка Німеччини
загальний = Господарство : житлово-комунальне
загальний = Економіка : господарства
283573 Наук. абонемент