Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Міцик, В. Ю. - Вплив бактеріальної закваски ДНМ-1 на швидкість дифузії засолювального розчину в м'язовій тканині...
Міцик, В. Ю. - Вплив бактеріальної закваски ДНМ-1 на швидкість дифузії засолювального розчину в м'язовій тканині...
Книга (аналит. описание)
Автор: Міцик, В. Ю.
Споживча оцінка асортименту та якості товарів. Вплив бактеріальної закваски ДНМ-1 на швидкість дифузії засолювального розчину в м'язовій тканині...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Міцик, В. Ю.
Споживча оцінка асортименту та якості товарів. Вплив бактеріальної закваски ДНМ-1 на швидкість дифузії засолювального розчину в м'язовій тканині...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.92
Міцик, В. Ю.
Вплив бактеріальної закваски ДНМ-1 на швидкість дифузії засолювального розчину в м'язовій тканині яловичини / В. Ю. Міцик, Ю. П. Павлюченко // Споживча оцінка асортименту та якості товарів : Зб. наук. праць / відповід. ред. Н. К. Кисляк. – Київ : КДТЕУ, 2000. – С.187-192. – На укр. яз.
ББК 36.92
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Процес (технологічний) : соління
36.92
Міцик, В. Ю.
Вплив бактеріальної закваски ДНМ-1 на швидкість дифузії засолювального розчину в м'язовій тканині яловичини / В. Ю. Міцик, Ю. П. Павлюченко // Споживча оцінка асортименту та якості товарів : Зб. наук. праць / відповід. ред. Н. К. Кисляк. – Київ : КДТЕУ, 2000. – С.187-192. – На укр. яз.
ББК 36.92
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Процес (технологічний) : соління