Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ростовський, В. С. - Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст]
Ростовський, В. С. - Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст]
Книга
Автор: Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Ліра-К, 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Ліра-К, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
36.86я73 Р78
Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / В. С. Ростовський, О. В. Новікова. – Київ : Ліра-К, 2009. – 574 с. – На укр. яз. : 65.00.
ББК 36.86я73 Р78
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія борошняних кондитерських виробів
загальний = Організація : праці
загальний = Сировина
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Метрологія
загальний = Охорона : праці
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Стандартизація
загальний = Сертифікація : продукції
загальний = Дослідження : якості
Житомирська філія
346301 Загальний читальний зал
346302 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
346304 Читальний зал для науковців
346305 Читальний зал для науковців
36.86я73 Р78
Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / В. С. Ростовський, О. В. Новікова. – Київ : Ліра-К, 2009. – 574 с. – На укр. яз. : 65.00.
ББК 36.86я73 Р78
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія борошняних кондитерських виробів
загальний = Організація : праці
загальний = Сировина
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Метрологія
загальний = Охорона : праці
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Стандартизація
загальний = Сертифікація : продукції
загальний = Дослідження : якості
Житомирська філія
346301 Загальний читальний зал
346302 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
346304 Читальний зал для науковців
346305 Читальний зал для науковців