Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ростовський, В. С. - Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст]
Ростовський, В. С. - Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст]
Книга
Автор: Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Ліра-К, 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Ліра-К, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
36.86я73 Р78
Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / В. С. Ростовський, О. В. Новікова. – Київ : Ліра-К, 2009. – 574 с. – На укр. яз. : 65.00.
ББК 36.86я73 Р78
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія борошняних кондитерських виробів
загальний = Організація : праці
загальний = Сировина
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Метрологія
загальний = Охорона : праці
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Стандартизація
загальний = Сертифікація : продукції
загальний = Дослідження : якості
Житомирська філія
Миколаївська філія
Навч. абонемент
346301 ЧЗ1
346302 ЧЗ1
346304 ЧЗ3
346305 ЧЗ3
36.86я73 Р78
Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / В. С. Ростовський, О. В. Новікова. – Київ : Ліра-К, 2009. – 574 с. – На укр. яз. : 65.00.
ББК 36.86я73 Р78
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія борошняних кондитерських виробів
загальний = Організація : праці
загальний = Сировина
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Метрологія
загальний = Охорона : праці
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Стандартизація
загальний = Сертифікація : продукції
загальний = Дослідження : якості
Житомирська філія
Миколаївська філія
Навч. абонемент
346301 ЧЗ1
346302 ЧЗ1
346304 ЧЗ3
346305 ЧЗ3