Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]
Книга
Автор:
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]: полтавська кухня : навч. посібник
Видавництво: Центр навч. л-ри, 2008 г.
ISBN відсутній
Автор:
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]: полтавська кухня : навч. посібник
Видавництво: Центр навч. л-ри, 2008 г.
ISBN відсутній
Книга
36.99я73 Т38
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс] : полтавська кухня : навч. посібник / Т. В. Капліна, О. А. Білоусько, Н. I. Шаповал, [та ін.]. – [б. м.] Центр навч. л-ри, 2008. – 280 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 966-364-743-2 : 49.50.
ББК 36.99я73 Т38
загальний = Страва : друга
загальний = Страва : національна
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Кухні народів світу
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Кухні народів світу
загальний = Страва
загальний = Овочі
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Полтавщина
загальний = Страва : перша
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Кулінарна етнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Кулінарна етнологія
Житомирська філія
Миколаївська філія
Навч. абонемент
358140 Навч. абонемент
343838 ЧЗ1
343839 ЧЗ1
343840 ЧЗ1
343841 ЧЗ3
343842 ЧЗ3
36.99я73 Т38
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс] : полтавська кухня : навч. посібник / Т. В. Капліна, О. А. Білоусько, Н. I. Шаповал, [та ін.]. – [б. м.] Центр навч. л-ри, 2008. – 280 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 966-364-743-2 : 49.50.
ББК 36.99я73 Т38
загальний = Страва : друга
загальний = Страва : національна
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Кухні народів світу
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Кухні народів світу
загальний = Страва
загальний = Овочі
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Полтавщина
загальний = Страва : перша
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Кулінарна етнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Кулінарна етнологія
Житомирська філія
Миколаївська філія
Навч. абонемент
358140 Навч. абонемент
343838 ЧЗ1
343839 ЧЗ1
343840 ЧЗ1
343841 ЧЗ3
343842 ЧЗ3