Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шаповалов, Н. Н. - Организация работы предприятий общественного питания
Шаповалов, Н. Н. - Организация работы предприятий общественного питания
Книга
Автор: Шаповалов, Н. Н.
Организация работы предприятий общественного питания: Учеб. пособие для вузов
Видавництво: Экономика, 1990 г.
ISBN 5-282-00431-3
Автор: Шаповалов, Н. Н.
Организация работы предприятий общественного питания: Учеб. пособие для вузов
Видавництво: Экономика, 1990 г.
ISBN 5-282-00431-3
Книга
36.99 О-64
Шаповалов, Н. Н.
Организация работы предприятий общественного питания : Учеб. пособие для вузов / Н. Н. Шаповалов, В. М. Платонов, В. И. Пивоваров, Б. А. Крымская. – Москва : Экономика, 1990. – 272 с. – ISBN 5-282-00431-3.
ББК 36.99 О-64
ББК 6П8.9
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
загальний = Економіка : громадського харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація діяльності підприємства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
загальний = Харчування : громадське
загальний = Підприємство : громадського харчування
270473 Загальний читальний зал
270474 Загальний читальний зал
270475 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
270476 Навч. абонемент
270477 Навч. абонемент
278812 Навч. абонемент
36.99 О-64
Шаповалов, Н. Н.
Организация работы предприятий общественного питания : Учеб. пособие для вузов / Н. Н. Шаповалов, В. М. Платонов, В. И. Пивоваров, Б. А. Крымская. – Москва : Экономика, 1990. – 272 с. – ISBN 5-282-00431-3.
ББК 36.99 О-64
ББК 6П8.9
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
загальний = Економіка : громадського харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація діяльності підприємства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
загальний = Харчування : громадське
загальний = Підприємство : громадського харчування
270473 Загальний читальний зал
270474 Загальний читальний зал
270475 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
270476 Навч. абонемент
270477 Навч. абонемент
278812 Навч. абонемент