Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Флауменбаум, Б. Л. - Основы консервирования пищевых продуктов
Флауменбаум, Б. Л. - Основы консервирования пищевых продуктов
Книга
Автор: Флауменбаум, Б. Л.
Основы консервирования пищевых продуктов: Учебник
Видавництво: Агропромиздат, 1986 г.
ISBN відсутній
Автор: Флауменбаум, Б. Л.
Основы консервирования пищевых продуктов: Учебник
Видавництво: Агропромиздат, 1986 г.
ISBN відсутній
Книга
36.96 Ф70
Флауменбаум, Б. Л.
Основы консервирования пищевых продуктов : Учебник / Б. Л. Флауменбаум, С. С. Танчев, М. А. Гришин. – Москва : Агропромиздат, 1986. – 494 с. – На рус. яз. : 1.40.
ББК 36.96 Ф70
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Наукове обгрунтування режимів стерилізації
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва
загальний = Виробництво : консервне
265844 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
265845 Навч. абонемент
36.96 Ф70
Флауменбаум, Б. Л.
Основы консервирования пищевых продуктов : Учебник / Б. Л. Флауменбаум, С. С. Танчев, М. А. Гришин. – Москва : Агропромиздат, 1986. – 494 с. – На рус. яз. : 1.40.
ББК 36.96 Ф70
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Наукове обгрунтування режимів стерилізації
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва
загальний = Виробництво : консервне
265844 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
265845 Навч. абонемент