Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Окрепилов, В. В. - Управление качеством + [Електрон. ресурс]
Окрепилов, В. В. - Управление качеством + [Електрон. ресурс]
Книга
Автор: Окрепилов, В. В.
Управление качеством + [Електрон. ресурс]: Учебник
Издательство: Экономика, 1998 г.
ISBN 5-282-01912-4
Автор: Окрепилов, В. В.
Управление качеством + [Електрон. ресурс]: Учебник
Издательство: Экономика, 1998 г.
ISBN 5-282-01912-4
Книга
65.291.823-21я73 О-51
Окрепилов, В. В.
Управление качеством + [Електрон. ресурс] : Учебник / В. В. Окрепилов. – 2-е изд., доп. и перераб. – Москва; Москва; Москва; Москва; Москва : Экономика, 1998. – 639 с. – Способ доступа: Электрон. чит. зал ПУСКУ. – На рус. яз. – ISBN 5-282-01912-4 : 40.00.
ББК 65.291.823-21я73 О-51
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
загальний = Показник : економічний : управління
загальний = Стандарт : міжнародний
загальний = Якість
299666 Навч. абонемент
299667 Навч. абонемент
299670 Навч. абонемент
299672 Навч. абонемент
299673 Навч. абонемент
299674 Навч. абонемент
299676 Навч. абонемент
303150 Навч. абонемент
299668 ЧЗ1
299669 ЧЗ1
299671 ЧЗ1
299675 ЧЗ3
65.291.823-21я73 О-51
Окрепилов, В. В.
Управление качеством + [Електрон. ресурс] : Учебник / В. В. Окрепилов. – 2-е изд., доп. и перераб. – Москва; Москва; Москва; Москва; Москва : Экономика, 1998. – 639 с. – Способ доступа: Электрон. чит. зал ПУСКУ. – На рус. яз. – ISBN 5-282-01912-4 : 40.00.
ББК 65.291.823-21я73 О-51
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
загальний = Показник : економічний : управління
загальний = Стандарт : міжнародний
загальний = Якість
299666 Навч. абонемент
299667 Навч. абонемент
299670 Навч. абонемент
299672 Навч. абонемент
299673 Навч. абонемент
299674 Навч. абонемент
299676 Навч. абонемент
303150 Навч. абонемент
299668 ЧЗ1
299669 ЧЗ1
299671 ЧЗ1
299675 ЧЗ3