Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Рогова, А. Л. - Методичні рекомендації з розробки технологічних карт на фірмові страви та вироби [Електрон. ресурс]
Рогова, А. Л. - Методичні рекомендації з розробки технологічних карт на фірмові страви та вироби [Електрон. ресурс]
Книга
Автор: Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації з розробки технологічних карт на фірмові страви та вироби [Електрон. ресурс]: Для слухачів факультету підвищення кваліфікації
2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації з розробки технологічних карт на фірмові страви та вироби [Електрон. ресурс]: Для слухачів факультету підвищення кваліфікації
2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації з розробки технологічних карт на фірмові страви та вироби [Електрон. ресурс] : Для слухачів факультету підвищення кваліфікації / А. Л. Рогова, М. О. Дорохіна, Н. I. Шаповал, Т. В. Капліна. – 2002. – Спосіб доступа: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
загальний = Харчування : громадське
загальний = Технологія : приготування їжі
Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації з розробки технологічних карт на фірмові страви та вироби [Електрон. ресурс] : Для слухачів факультету підвищення кваліфікації / А. Л. Рогова, М. О. Дорохіна, Н. I. Шаповал, Т. В. Капліна. – 2002. – Спосіб доступа: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
загальний = Харчування : громадське
загальний = Технологія : приготування їжі