Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]
Хомич, Г. П. - Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]
Книга
Автор: Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс з дисципліни
2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс з дисципліни
2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс] : Навчальний комплекс з дисципліни / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач. – 2002. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс] : Навчальний комплекс з дисципліни / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач. – 2002. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.