лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Дубцов, Г. Г. - Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции

Дубцов, Г. Г. - Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции

Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции
Доступно
 7 з 7
Книга
Автор: Дубцов, Г. Г.
Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции: Учеб. пособие
Серия: Среднее профессиональное образование
Видавництво: Мастерство, 2002 г.
ISBN 5-294-00010-5

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36.99я722 Д79

Дубцов, Г. Г.
Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции : Учеб. пособие / Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. – М. : Мастерство, 2002. – 240 с. – (Среднее профессиональное образование) . – На рус. яз. – ISBN 5-294-00010-5 : 26.88.

ББК 36.99я722 Д79
ББК 36.86я722

загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Харчування : громадське
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Асортимент

316333 Загальний читальний зал
316334 Загальний читальний зал
316335 Загальний читальний зал
316337 Загальний читальний зал
316336 Навч. абонемент
318770 Навч. абонемент
318771 Навч. абонемент



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.169)