Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Поморцева, Т. И. - Технология хранения и переработки плодоовощной продукции
Поморцева, Т. И. - Технология хранения и переработки плодоовощной продукции
Книга
Автор: Поморцева, Т. И.
Технология хранения и переработки плодоовощной продукции: Учебник
Видавництво: ПрофОбрИздат, 2001 г.
ISBN 5-8222-0165-2
Автор: Поморцева, Т. И.
Технология хранения и переработки плодоовощной продукции: Учебник
Видавництво: ПрофОбрИздат, 2001 г.
ISBN 5-8222-0165-2
Книга
36.91я722 П55
Поморцева, Т. И.
Технология хранения и переработки плодоовощной продукции : Учебник / Т. И. Поморцева. – М. : ПрофОбрИздат, 2001. – 136 с. – На рус. яз. – ISBN 5-8222-0165-2 : 11.55.
ББК 36.91я722 П55
загальний = Виробництво : консервне
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Переробка : овочів
загальний = Переробка : плодів
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки плодів і овочів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Ресурсозберігаючи технології підприємств харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія зберігання сільськогосподарської продукції
315661 Загальний читальний зал
315663 Загальний читальний зал
315664 Навч. абонемент
315665 Навч. абонемент
315666 Навч. абонемент
315667 Навч. абонемент
315668 Навч. абонемент
315669 Навч. абонемент
315670 Навч. абонемент
36.91я722 П55
Поморцева, Т. И.
Технология хранения и переработки плодоовощной продукции : Учебник / Т. И. Поморцева. – М. : ПрофОбрИздат, 2001. – 136 с. – На рус. яз. – ISBN 5-8222-0165-2 : 11.55.
ББК 36.91я722 П55
загальний = Виробництво : консервне
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Переробка : овочів
загальний = Переробка : плодів
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки плодів і овочів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Ресурсозберігаючи технології підприємств харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія зберігання сільськогосподарської продукції
315661 Загальний читальний зал
315663 Загальний читальний зал
315664 Навч. абонемент
315665 Навч. абонемент
315666 Навч. абонемент
315667 Навч. абонемент
315668 Навч. абонемент
315669 Навч. абонемент
315670 Навч. абонемент