Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохіна, М. - До пісочного тіста варто в раціональних пропорціях додавати борошно гарбузового насіння [Текст]
Дорохіна, М. - До пісочного тіста варто в раціональних пропорціях додавати борошно гарбузового насіння [Текст]
Статья
Автор: Дорохіна, М.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. До пісочного тіста варто в раціональних пропорціях додавати борошно гарбузового насіння [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дорохіна, М.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. До пісочного тіста варто в раціональних пропорціях додавати борошно гарбузового насіння [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Дорохіна, М.
До пісочного тіста варто в раціональних пропорціях додавати борошно гарбузового насіння [Текст] / М. Дорохіна, Н. Шаповал // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N7-8. – С.58-60. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Домішок : харчовий
Дорохіна, М.
До пісочного тіста варто в раціональних пропорціях додавати борошно гарбузового насіння [Текст] / М. Дорохіна, Н. Шаповал // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N7-8. – С.58-60. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Домішок : харчовий