Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохіна, М. - Бажане й виправдане додання до рецептури борошняних кондитерських виробів продуктів переробки гар...
Дорохіна, М. - Бажане й виправдане додання до рецептури борошняних кондитерських виробів продуктів переробки гар...
Статья
Автор: Дорохіна, М.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Бажане й виправдане додання до рецептури борошняних кондитерських виробів продуктів переробки гар...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дорохіна, М.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Бажане й виправдане додання до рецептури борошняних кондитерських виробів продуктів переробки гар...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Дорохіна, М.
Бажане й виправдане додання до рецептури борошняних кондитерських виробів продуктів переробки гарбузового насіння [Текст] / М. Дорохіна, Н. Шаповал, В. Буряк // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N7-8. – С.65-67. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Склад : хімічний
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Домішок : харчовий
Дорохіна, М.
Бажане й виправдане додання до рецептури борошняних кондитерських виробів продуктів переробки гарбузового насіння [Текст] / М. Дорохіна, Н. Шаповал, В. Буряк // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N7-8. – С.65-67. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Склад : хімічний
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Домішок : харчовий