лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Дорохін, В. О. - Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів

Дорохін, В. О. - Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів

Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Автор: Дорохін, В. О.
Товари XXІ століття. Ч.2. Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів
б.г.
ISBN отсутствует

На полку На полку


Книга (аналит. описание)
36.99

Дорохін, В. О.
Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів / В. О. Дорохін, О. П. Шеляков, О. В. Скрипник // Товари XXІ століття. Ч.2 : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції 24-25 жовтня 2002 року. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2002. – С.6-7. – На укр. яз.

ББК 36.99

загальний = Харчування : громадське
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Цінність : харчова


Привязано к:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Товари XXІ століття. Ч.2
Нет экз.
Книга

Товари XXІ століття. Ч.2: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції 24-25 жовтня 2002 року
РВВ ПУСКУ, 2002 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку


© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.200.171.156)