Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Дорохін, В. О. - Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів
Дорохін, В. О. - Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів
Книга (аналит. описание)
Автор: Дорохін, В. О.
Товари XXІ століття. Ч.2. Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Дорохін, В. О.
Товари XXІ століття. Ч.2. Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
36.99
Дорохін, В. О.
Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів / В. О. Дорохін, О. П. Шеляков, О. В. Скрипник // Товари XXІ століття. Ч.2 : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції 24-25 жовтня 2002 року. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2002. – С.6-7. – На укр. яз.
ББК 36.99
загальний = Харчування : громадське
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Цінність : харчова
36.99
Дорохін, В. О.
Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів / В. О. Дорохін, О. П. Шеляков, О. В. Скрипник // Товари XXІ століття. Ч.2 : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції 24-25 жовтня 2002 року. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2002. – С.6-7. – На укр. яз.
ББК 36.99
загальний = Харчування : громадське
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Цінність : харчова