Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Михайловський, В. С. - Якість варених ковбас та методи її визначеня
Михайловський, В. С. - Якість варених ковбас та методи її визначеня
Книга (аналит. описание)
Автор: Михайловський, В. С.
Товари XXІ століття. Ч.2. Якість варених ковбас та методи її визначеня
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Михайловський, В. С.
Товари XXІ століття. Ч.2. Якість варених ковбас та методи її визначеня
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.92
Михайловський, В. С.
Якість варених ковбас та методи її визначеня / В. С. Михайловський, В. Ф. Шкарупа, С. М. Пересічна // Товари XXІ століття. Ч.2 : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції 24-25 жовтня 2002 року. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2002. – С.59-61. – На укр. яз.
ББК 36.92
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Експертиза : ковбас та копченостей
36.92
Михайловський, В. С.
Якість варених ковбас та методи її визначеня / В. С. Михайловський, В. Ф. Шкарупа, С. М. Пересічна // Товари XXІ століття. Ч.2 : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції 24-25 жовтня 2002 року. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2002. – С.59-61. – На укр. яз.
ББК 36.92
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Експертиза : ковбас та копченостей