лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Крижанівський, О. П. - Консервування: надійність, якість

Крижанівський, О. П. - Консервування: надійність, якість

Консервування: надійність, якість
Немає прим.
Статья
Автор: Крижанівський, О. П.
Харчова і переробна промисловість. Консервування: надійність, якість
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья
36.96

Крижанівський, О. П.
Консервування: надійність, якість / О. П. Крижанівський // Харчова і переробна промисловість. – 02/2003. – N2. – С.10-11.

ББК 36.96

Загальний = Виробництво : консервне


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Харчова і переробна промисловість
Немає прим.
Выпуск

Харчова і переробна промисловість N2
Науково-виробничий журнал Укрхарчпрому, 02/2003 р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.84)