Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохіна, М. О. - Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...
Дорохіна, М. О. - Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...
Книга
Автор: Дорохіна, М. О.
Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...: Текст лекції
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Дорохіна, М. О.
Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...: Текст лекції
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
36.86я73 Д69
Дорохіна, М. О.
Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електрон. ресурс] : Текст лекції / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна, О. В. Місюна. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2003. – 27 с. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
ББК 36.86я73 Д69
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Домішок : харчовий
36.86я73 Д69
Дорохіна, М. О.
Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електрон. ресурс] : Текст лекції / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна, О. В. Місюна. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2003. – 27 с. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
ББК 36.86я73 Д69
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Домішок : харчовий