лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Валентинова, Н. I. - Основи стандартизації, метрології та управління якістю

Валентинова, Н. I. - Основи стандартизації, метрології та управління якістю

Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Доступно
 2 из 2
Книга
Автор: Валентинова, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Навч. посібник
Издательство: РВВ ПУСКУ, 2002 г.
ISBN 966-7971-03-1

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
30ця73 В15

Валентинова, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю : Навч. посібник / Н. I. Валентинова. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2002. – 263 с. – На укр. яз. – ISBN 966-7971-03-1.

ББК 30ця73 В15
ББК 30.10я73

загальний = Стандартизація
загальний = Стандарт : міжнародний
загальний = Управління : якістю
загальний = Метрологія
загальний = Забезпечення : метрологічне
загальний = Система : якості
загальний = Управління : економікою
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Сертифікація та ліцензування продукції та послуг ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю і конкурентоспроможність продукції

318900 ЧЗ1
318901 ЧЗ1


Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Основи формування системи сертифікації УкрСЕПРО
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Валентинова, Н. I.
Основи формування системи сертифікації УкрСЕПРО
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Системи якості згідно з міжнародними стандартами ІSO серії 9000
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Валентинова, Н. I.
Системи якості згідно з міжнародними стандартами ІSO серії 9000
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Істрія розвитку управління якістю
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Валентинова, Н. I.
Істрія розвитку управління якістю
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Всесвітні міжнародні організації зі стандартизації
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Валентинова, Н. I.
Всесвітні міжнародні організації зі стандартизації
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку


© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=3.238.134.157)