Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Валентинова, Н. I. - Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Валентинова, Н. I. - Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Книга
Автор: Валентинова, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Навч. посібник
Издательство: РВВ ПУСКУ, 2002 г.
ISBN 966-7971-03-1
Автор: Валентинова, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Навч. посібник
Издательство: РВВ ПУСКУ, 2002 г.
ISBN 966-7971-03-1
Книга
30ця73 В15
Валентинова, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю : Навч. посібник / Н. I. Валентинова. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2002. – 263 с. – На укр. яз. – ISBN 966-7971-03-1.
ББК 30ця73 В15
ББК 30.10я73
загальний = Стандартизація
загальний = Стандарт : міжнародний
загальний = Управління : якістю
загальний = Метрологія
загальний = Забезпечення : метрологічне
загальний = Система : якості
загальний = Управління : економікою
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Сертифікація та ліцензування продукції та послуг ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю і конкурентоспроможність продукції
318900 ЧЗ1
318901 ЧЗ1
30ця73 В15
Валентинова, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю : Навч. посібник / Н. I. Валентинова. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2002. – 263 с. – На укр. яз. – ISBN 966-7971-03-1.
ББК 30ця73 В15
ББК 30.10я73
загальний = Стандартизація
загальний = Стандарт : міжнародний
загальний = Управління : якістю
загальний = Метрологія
загальний = Забезпечення : метрологічне
загальний = Система : якості
загальний = Управління : економікою
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Сертифікація та ліцензування продукції та послуг ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю і конкурентоспроможність продукції
318900 ЧЗ1
318901 ЧЗ1